Verkoop ondersteuning

Maak kennis met een nieuw tijdperk van uitmuntendheid in de detailhandel. Verhoog uw verkopen met onze innovatieve touchscreen oplossingen!

 

Transformeer winkelervaringen:

 

Betreed de toekomst van de detailhandel met onze ultramoderne verkoopondersteunende touchscreens. Betrek en boei uw klanten als nooit tevoren, waardoor gewone winkeluitjes veranderen in meeslepende en onvergetelijke ervaringen.

Interactieve productverkenning

Interactieve Productverkenning:

Zeg vaarwel tegen statische displays. Met onze touchscreens kunnen klanten diep in productdetails duiken, verschillende variaties verkennen en real-time informatie raadplegen, zodat ze geïnformeerde aankoopbeslissingen kunnen nemen.

Verhoog moeiteloos de verkoop:

Maximaliseer inkomstenkansen met ingebouwde upselling functies. Toon aanvullende producten, bied bundeldeals aan en benadruk promoties met interactieve visuals die de aandacht van de klant trekken.

 

 

Revenue growth
Oplossingen op maat verkoops ondersteunend

Op maat gemaakt voor uw winkel:

Onze touchscreen oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om naadloos op te gaan in de ambiance van uw winkel. Van los staande kiosken tot geïntegreerde displays, we bieden aanpassingsopties die passen bij uw merk.

Real-time voorraad en beoordelingen:

Geef klanten de kracht om actuele voorraadbeschikbaarheid en beoordelingen binnen handbereik te hebben. Voorkom teleurstelling door ervoor te zorgen dat klanten altijd weten wat er op voorraad is, en bouw vertrouwen op door echte feedback.

Voorraad controle
Volledige aanbod

Verbind online en in de winkel:

Creëer een eenduidige winkelervaring door onze touchscreens te verbinden met uw online winkel. Sta klanten toe om door uw volledige catalogus te bladeren, toegang te krijgen tot alleen-online-deals en zelfs bestellingen te plaatsen voor thuisbezorging.

Mis de kans niet om uw winkelruimte te revolutioneren. Verhoog de betrokkenheid van klanten, stimuleer de verkoop en bied een winkelervaring die een blijvende indruk achterlaat met onze ultramoderne verkoopondersteunende touchscreens. Neem vandaag nog contact met ons op om de manier waarop u contact maakt met uw klanten te hervormen en het succes van uw winkel te vergroten!

Meer weten ?

Aarzel niet om ons nu reeds vrijblijvend informatie te vragen.

 

Dat kan het best via :

 

info@bimf.be

Scroll naar boven